dus jij houdt wel van jonge strakke kutjes

By | 1 december 2015

En je kijkt wel es graag stiekem naar hun jonge kontjes, hun lekkere billetjes en tietjes als ze voorbij paraderen in de winkelstraat? Ow, en dan loopt je vrouw naast je die je venijnig in je arm knijpt? Oei oeiJ

Maar laten we eerlijk zijn. Of je nou single bent of niet, feit is dat de meeste mannen weleens een jong blaadje lusten. En dat is helemaal normaal, toch? En omgekeerd is het net hetzelfde: die jonge blaadjes lusten maar al te vaak een oudere heer! Goed nieuws? Jazeker! Op mijn blog kutjespaleis geef ik veel tips en tricks om online te gaan daten en natuurlijk mogen mijn avonturen niet ontbreken. Want ik hou namelijk ook van oudere mannen. En voor zover ik me kan herinneren is dat nooit anders geweest!

Dus wat ik me begon af te vragen: hoe komt het nou eigenlijk dat mannen en vrouwen zo vaak een groot leeftijdsverschil als voorkeur hebben? Ik herinner me m’n eerste date nog. Ik was 18 en hij was 46! Het was een pijpdate in het bushokje, een blok verder van waar ik met m’n ouders woonde. Sindsdien ben ik verslaafd aan oudere mannen! Toen ik dit vertelde aan een vriendin die psychologie studeert, deed ze wat opzoekingen.

Het heeft allemaal te maken met evolutionaire wetten, zei ze. Charles Darwin, de ontdekker van de evolutieleer stelde dat genetische diversiteit belangrijk is voor het voortbestaan van de soort. Nou, in mensentaal wil dat zeggen dat het in de natuur helemaal niet om de leeftijd gaat, maar om het vinden van een sekspartner die genetisch anders is dan jou. Maar het gaat nog verder dan dat natuurlijk! Psychologisch bekeken vallen mensen niet alleen op een partner die genetisch anders is, maar ook op mensen die fijne herinneringen oproepen. Zo houden veel jonge meiden van een vaderfiguur. En veel oudere heren vallen op… ja vul zelf maar in J Jong, fris en onschuldig en noem maar op. Dat zijn vaak eigenschappen die ooit fijne herinneringen bij je hebben opgeroepen.

Nou, psychologisch zijn we klaar! Nu de praktijk… Ik besloot een blog te maken waar ik jonge meiden en oudere heren bij elkaar kan brengen. Niets leek me zo leuk dan dat!

Ik probeer er dagelijks iets leuks op te zetten, een geil spannend verhaaltje uit mijn leventje, een nieuw seksprofiel en ook een geilsekswoordenboek met veel verklaringen, want ik heb gemerkt dat er nogal wat misverstanden bestaan over bepaalde woorden, zodat mensen hun profiel niet goed invullenJ Natuurlijk studeer ik nog dus in de examenperiodes heb ik niet altijd tijd, maar ik probeer het zo goed mogelijk bij te houden!

Nou, moesten jullie een leuke toevoeging hebben, dan hoor ik het wel J

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *