homo sex actief sexleven maar niet altijd veilig

By | 1 december 2015

Homosexuelen hebben een zeer actief sexleven maar blijkbaar word er niet altijd veilig gevreeen. 59 procent heeft last van minstens één sexueel probleem zoals een erectiestoornis of zelfs SOA!
Tot slot doen niet alle gay’s niet aan anale sex, iets wat tot nu toe vaak werdverondersteld.
Dit zijn enkele studies dat de Vrije Universieteit in brussel ‘VUB’ concludeerde.

Met dit onderzoek hoopt Professor Johan Vansintejan de aandacht te vestigen op het belang van de kennis rondom de sexualiteitsbeleving van homosexuelen.
In totaal namen 1.830 Homosexuele mannen ouder dan 18 jaar deel aan het onderzoek.

Actief sexleven maar dus niet zonder de risico’s.

Eérste resultaat is dat homo sex een uitgebreid palet aan sexuele technieken hebben en veel vaker seks hebben dan heteromannen.
Het probleem is dan wel dat dit regelmatig niet op een veilige manier gebeurt, dit leidt dan tot meer sexuele aandoeningen en ziekten.
28 Procent verklaart zelfs geen condoom te gebruiken tijdens de homo sex.
Dit is natuurlijk iets waar verandering moet komen want condooms worden echter tot de leeftijd van 21 jaar gratis aangeboden, maar zorg er dan ook voor dat ze Overal beschikbaar zijn.
Voor homo sex spreken homo’s meestal s’avonds af, en dan is er meestal niet meteen een condoom automaat in de buurt, de overheid moet dus overtuigd worden om nog meer subsidies en moeite in te steken in de begeleiding van homoseksuelen die sex willen met eventuele vreemden.

Erectiestoornis is het grootste sexuele probleem.

Homo’s zijn dus zeer actief in hun sexleven en hebben natuurlijk hiernaast ok te kampen met bepaalde problemen, 59 Procent van de bevraagden heeft last van zo’n één sexueel probleem, SOA of een erectiestoornis was het meest opgegeven. Dat laaste is dan ook wel het meeste voorkomend probleem voor of tijdens het vrijen.
Angst en stress om een nieuwe partner te leren kennen is hierbij meestal de oorzaak tot het sexuele probleem, dit ook om het feit dat men niet echter weet hoeveel ervaring de partner heeft.
Die stress kan dus effectief leiden tot een erectieprobleem, iets wat frequent voorkomt bij de homo sexuelen, let de professor uit.

Een derde doet Niet aan anale sex.

Volgens Vansintejan mag het steriotype van homos die allemaal dus anale sex hebben ook de wereld uit. Een derde van 1.830 bevraagden tijdens deze enquete doet namelijk niet aan anale sex.

Wat wel klopt is dat homosexuelen meer bedpartners hebben dan heteromannen, Zestig procent van de deelnemers verklaren al meer dan 50 verschillende mannen, sex te hebben gehad en een vierde zelfs meer dan honderd , wat toch wel heel veel is. Ook zit daar volgens de professor een logische redenering achter. Als je tijdens een heterorelatie ontrouw bent, dan is de kans enorm groot dat de relatie gestopt word.
Binnen een homo relatie gebeurt het vaker dan men overschakelt naar een open relatie of latrelatie. Beiden mannen hebben in dit geval geen enkel probleem dat de partner met andere mannen 
homo sex hebben.
Op die manier is het begrijpelijk dat gay’s over het algemeen een hoger percentage aan bedpartners hebben dan hetero’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *