Sex chatten

By | 1 december 2015

Sex chatten

Hoe heet deze film waarbij een man een vrouw moet versieren die volgens een groep jongens niet te versieren is. Zij hebben deze vouw leren kennen door met haar te sexchat onderzoek op internet.

Je kent het misschien wel een vrouw met een bijna perfect uiterlijk, al hoewel de vraag is wat is perfect. Een uiterlijk waar een man echt even het kijken naar heeft waarop deze vrouw de man geen blik gunt, dit v veroorzaakt een vorm van arrogantie.

Een vrouw die voor een man een bijzondere magische vorm van aandacht trekt. Natuurlijk is dit voor elke man verschillend, mede omdat smaken gelukkig verschillen. Het kan dus best zijn dat toch niet elke man voor deze vrouw valt maar de producent van deze film heeft letterlijk zijn bet gedaan een goede hoofdrol speelster te vinden om deze film tot een succes te brengen.

De jongens leren een man kennen die bijna lek vrouw op zijn sloffen kan versieren een man waar elke vrouw voor valt. De man die de jongens leren kennen kan elke vrouw versieren. De jongens vragen de man om hulp en vragen hem om haar te versieren.

Later in de film wordt de man echt verliefd op haar. De vrouw komt er achter dat hij met haar moest sex chatten van de jongens om haar te versieren zoals de groep jongens dat wilden.

Hoop echt dat iemand weet welke film ik bedoel! BVD

Tja er zijn meer films met zon concept. 10 Things I Hate About You,  Not Another Teen Movie maar ik denk dat dese bedoelt Two Can Play That Game (2001)Link deed het niet dus bij deze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *