Sex advertenties

By | 1 december 2015

Mijn sex advertentie

Mijn naam is Monique ik heb via een sex website met sex advertenties een advertentie geplaats omdat ik iemand zoek voor sex, om die reden heb ik zo’n sex advertentie geplaats.

Ik vond het best eng maar ik heb toch daadwerkelijk een sex advertentie op internet geplaats. Ik ben een getrouwde vrouw en zoek dus ook wel een hele discrete man die dit stiekem met mij wil doen.

Ik kan alleen overdag afspreken omdat ik dan met me werk zit en stiekem verlof zou kunnen regelen.

Wat wil ik doen?

Daar heb ik zeker overgedacht. Ik zou heel graag nog eens naar een parenclub willen gaan. Ik heb dit namelijk wel eens besproken met me man om samen te gaan doen maar hij wil er niks van weten. Dan moet het maar stiekem. Als ik met mijn seks date afspreken om daar heen te gaan dan kunnen we natuurlijk eerst even lekker genieten en met zijn tweeën. En dan kunnen we daarna misschien eens kijken of we er een leuke vrouw bij kunnen krijgen, het kan ook een leuk stel zijn. Ik heb het ook nog niet helemaal uitgedacht maar het lijkt me gewoon een geweldige ervaring om eens mee te doen.
Dit is ook de reden dat ik een sex advertentie op internet zet. Als het bevalt wil ik best vaker met deze man afspreken. Het lijkt mij in ieder geval heel erg leuk. Een belangrijke afspraak is dat we het wel veilig doen.
Ik ben wel getrouwd en ik moet gewoon heel voorzichtig zijn. Maar ik heb er zo veel zin in. Hier in de buurt zit een parenclub. Als ik er langs loop denk ik daar wil ik naar binnen. Maar ik durf het ook niet aan om, alleen te gaan daarom plaats ik een sex advertentie op zo’n advertentie site. Ik heb er bij gezet dat ik van verschillende soorten sex standjes hou en ook het lekker vind om te experimenteren. Maar dat is nog nader te bepalen.

Ik ben erg benieuwd wat zo’n sex advertentie oplevert en of een website met sex advertenties het echt werkt. Je hoort van die rare verhalen over dit soort seks websites. Om deze reden heb ik op die seks website ook een andere naam gebruikt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *