Hoe houd je het langer vol in bed?

By | 3 mei 2016

Veel mannen hebben er moeite mee om het lang vol te houden in bed. Niet alleen willen ze na een kort voorspel al snel over gaan tot de daad, maar het kost dan ook erg veel moeite om die daad niet veel te snel af te ronden. Diezelfde mannen willen vaak wel graag langer genieten. Gelukkig is het iets waar je aan kunt werken en wat je zelfs kunt trainen.

Oefening baart kunst

Een goede oefening om in ieder geval de ejaculatie al wat langer uit te stellen, is ook nog eens een hele plezierige oefening. Je moet namelijk veel masturberen. Speel met jezelf zoals je dat lekker vindt en stop wanneer je te opgewonden raakt. Neem een korte pauze en verander daarna de handeling. Probeer steeds een beetje later te stoppen om erachter te komen op welk moment je het echt bijna niet meer volhoudt en om dat moment ook steeds langer uit te stellen. Het duurt misschien een paar keer voor het lukt, maar dat is ook een goed excuus om meer te ‘trainen’. Daarna zul je er alleen maar voordeel uit halen.

Laat de vrouw de controle nemen

Spreek met je bedpartner af dat zij de touwtjes in handen heeft. Dat wil niet zeggen dat het meteen kinky moet worden, al kan dat natuurlijk wel. Het idee is dat zij bepaalt wanneer de penetratie plaatsvindt en wanneer er pauzes ingelast worden. Op die manier heb jij niet de controle in handen en wanneer jij jezelf niet meer in de hand hebt, kan zij alles stoppen. Dat wil niet zeggen dat de sex ook meteen moet stoppen. Jij kunt de vrouw dan bijvoorbeeld oraal verwennen of zij kan zichzelf verder bevredigen terwijl jij moet toekijken. Het is maar net waar je open voor staat.

Afknappers bij de hand

Een ijsklontje tegen je ballen kan ook helpen om af te koelen. Of een tikje ertegen. Al kan dit ook nog wel eens verkeerd uitpakken als de vrouw niet voorzichtig genoeg is. Daarnaast heb je vast nog andere dingen waar je op afknapt en waarvan de lust afneemt. Zorg dat je die bij de hand hebt, maar let er wel op dat het niet meteen zo erg is dat je hele zin over is. Dan gaat het je doel voorbij. Net als een koude douche. Het gaat om uitstellen, niet om afkappen. Er wordt ook wel eens gezegd dat je aan iets onappetijtelijks moet denken, maar ook dit resulteert er vaak in dat dan meteen de hele zin over is, omdat je het niet meer uit je gedachte krijgt, of omdat je moeite hebt om iets te visualiseren omdat je zo opgewonden bent.

Medische hulpmiddeltjes

Er is allerlei medicatie te verkrijgen die je helpt met het uitstellen van je ejaculatie. De welbekende Viagra helpt niet iedere man ook bij het uitstellen van het klaarkomen, maar er zijn mannen die dan wel weer snel een stijve hebben. Dan is er nog Dapoxetine. Dit middel remt de signalen af die vanuit het lichaam naar de hersenen worden gestuurd. Om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen neem je het enkele uren vooraf in. Je kunt ook nog proberen met een lokale verdoving zoals EMLA crème, Lidocaȉne of Prilocaȉne. De laatste twee zijn verkrijgbaar in gel of spray vorm. Ook al zijn sommige zaken makkelijk te verkrijgen, overleg toch even met je huisarts of het ook wel verstandig is dat jij ze gebruikt.

Wanneer je jong en onervaren bent, zal het veel moeilijker zijn om je ejaculatie uit te stellen. Je houdt het dan langer vol in bed door langer van het voorspel te genieten. Hoe ouder je bent, hoe makkelijker dit zal gaan. Dat is echter geen excuus om niet te werken aan het uitstellen van jouw zaadlozing. Voor een vrouw is namelijk niets zo sexy als een man die dat onder controle heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *