Geen seksdrive? Probeer seks meditatie

By | 9 oktober 2016

Je seksleven zit in een gigantische sleur of misschien wil je het wel gewoon nog beter maken. Wat de reden ook moge zijn, het kan zeker geen kwaad om seks meditatie eens uit te proberen. Je leert hierdoor opnieuw te genieten van seks en doet gaandeweg misschien ook nog wel nieuwe, pikante ideetje op.

Wat is seks meditatie?

Wanneer je mediteert, laat je alles om je heen los en richt jij je op een ding. Meestal ben jij dit zelf. Op die manier kom je tot rust en kun je gedachtes een vrijere loop laten gaan, of juist een halt toe roepen. Vaak wordt dit gedaan met behulp van ademhalingstechnieken. Seksmeditatie is een manier om tot rust te komen door je te richten op seks. Niet in handeling, maar in gedachte.

Het is de bedoeling dat je alleen maar denkt aan seks. Hoe je seks hebt, met wie je dat hebt, maar je denkt niet na over de details, maar over de uitvoering. Je stelt je in gedachte voor, visualiseert het als het ware, hoe je nu op dit moment seks zou hebben.

Hoe werkt seks meditatie?

Ga op je rug liggen en vouw je handen, boven de dekens, over je buik. Sluit je ogen en probeer te ontspannen. Net als met standaard meditatie is het eerst de bedoeling dat je tot rust komt en dat je gedachtes leeg zijn. Het is echter niet zo spannend om je dan op je ademhaling te richten. Veel opwindender is het om nu aan seks te denken.

Neem een persoon in gedachte waar jij nu seks mee zou willen hebben en stel je voor dat jullie samen zijn en van elkaar genieten. Bedenk niet welke handelingen je uitvoert, maar visualiseer hoe jij je mee laat slepen in deze wervelwind van lust.

Je handen liggen ondertussen nog steeds braaf gevouwen, boven de dekens, over je buik. Over je ademhaling hoef jij je niet druk te maken. Als het goed is, zal het tempo geregeld veranderen. Je kunt aan een enkele persoon denken of aan meerdere, je kunt je stoutste fantasietjes een rol laten spelen in jouw seks meditatie sessies.

Wat zijn de gevolgen van seks meditatie?

Om te beginnen stimuleert het de creativiteit van je seksuele fantasietjes. Je zult merken dat je steeds verder gaat in het onderzoeken van wat jij wel en niet lekker vindt om over te fantaseren. Wat je daarvan dan waar gaat maken is een tweede. Niet iedereen wilt altijd alle fantasietjes ook waar maken omdat het dan vaak niet zo mooi als de illusie blijkt te zijn.

Mocht je online op zoek zijn naar een Date sex om jouw seks meditatie fantasietjes mee te delen, ben dan duidelijk in wat jij wel en niet in het echt wilt uitproberen. Op die manier voorkom je verwachtingen die uiteindelijk niet waargemaakt worden.

Jouw libido zal flink stijgen. Omdat je met regelmatig seks meditatie beoefent, zul je ook vaker opgewonden zijn. Zeker als je niet mag masturberen op die momenten. Als je een partner hebt en je doet beiden aan seks meditatie, dan kan het heel opwindend zijn om na afloop de gedachtes met elkaar te delen. Oefening baart kunst en met een hoop creativiteit kun jij weer wat spanning en pit in jullie seksleven brengen.

Seks meditatie is een fantastische manier om wat meer tot jezelf te komen, zonder meteen de hele tijd seksueel actief te zijn. Je stimuleert niet alleen je libido, maar ook je creatieve seksuele kant. Heb je geen partner of wil je dit met iemand anders beleven? Ga dan eens online op zoek op seksdating websites. Je zult verbaast staan te kijken hoeveel mensen seks meditatie beoefenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *