ik single en eenzaam deel 2

By | 1 december 2015

Eerst gingen samen naar de winkel om wat biertjes te kopen en toen hebben we wat in de stad rondgehangen. Zittend op bankjes hebben we uren gepraat over koetjes en kalfjes en lichtjes aangeschoten van de wijn belandden we uiteindelijk in het park. Het was een ontzettend leuke dag!

’s Avonds,  toen ik mijn trein ging nemen terug naar Amsterdam kwam ik net te laat aan het station voor de laatste trein, dus zat er niets anders op dan bij hem te blijven slapen. Daar had ik eigenlijk helemaal geen zin in (het was nog te vroeg voor me denk ik) maar het ging niet anders. Bij het binnenkomen in zijn mooi huisje, zo zenuwachtig als ik was, hebben we nog wat gedronken en niet lang er na gingen we naar bed. Maar ik lag lang wakker, eigenlijk wilde ik naar huis!

‘s Morgens hebben we samen ontbeten en ben ik met een fijn gevoel vertrokken. Gerustgesteld dat hij zich niet had opgedrongen vond ik uiteindelijk dat het een aangenaam afspraakje geweest was

Niet lang daarna kwam hij naar Den Haag en het waren gezellige en onvergetelijke momenten.

Op een avond toen hij bij me bleef slapen probeerden we toch seks te hebben! Jammer genoeg lukte het niet, ik was te klein en hij was te groot. Maar het luchtte me ergens wel op, want verliefde gevoelens had ik (nog) niet en zo was ik zeker dat het ook niet moest. Ik hoopte op vriendschap want ik kon van elk moment samen genieten. En dat was lang geleden!

 

Hij kreeg meer gevoelens voor mij maar ik kon er niet in toestemmen. Hij besloot geen contact meer te hebben, waar ik om moest huilen want we hadden alleen maar super momenten.

We zagen elkaar niet meer. Af en toe nog eens op UltiemDiscreet een belachelijk: ‘Hoi, hoe is het met jou, heb je al een vriendin? Waar ben je nu mee bezig’…  en daar stopte het…

Ongeveer een jaar later besloot ik mijn dromen na te jagen. Niet wetend wat het juist zou inhouden vertrok ik van Amsterdam naar Den Haag  op 1 april 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *