ik single en eenzaam deel 3

By | 1 december 2015

Ik had hem wel een seintje gegeven dat ik zou verhuizen, maar niet met de bedoeling opnieuw contact te hebben. De eerste weken dat ik verhuisd was naar Den Haag was ik terug op Onlinesexdates.nl.  Ik kende natuurlijk niemand in Den Haag en hoopte iemand tegen te komen die me wat kon laten zien van deze mooie stad. Die ‘iemand’ kwam ik tegen. Kurt heette hij, super leuke tijd gehad, veel gedaan samen… filmpje meepikken, etentje, wandelingen, biertje pakken….

Ondertussen waren Johan en ik weer vol op aan het chatten… Na een paar weken spraken voor het eerst weer af. Weeral was ik zo zenuwachtig omdat ik niet wist wat hij van me verwachtte en ik enkel zijn aanwezigheid apprecieerde  …

Na een paar keer bij zijn thuis geweest te zijn en films gekeken hebben samen stuurde hij me plots een smsje om iets te gaan drinken. Het leek wel of ik gewacht had op dat smsje!

Die avond (18 mei 2013) in de late uurtjes kuste hij me onverwacht  in een of ander café…. Raar en leuk…

Vanaf toen veranderde alles: hij nam me overal mee in Den Haag. Elk leuk en gezellig plaatsje liet hij me zien. Ik was verliefd geworden alsof ik nog nooit eerder verliefd was geweest…. Ik liet hem niet meer los, ik wilde zoveel mogelijk bij hem blijven slapen,  ik wilde genieten van elk moment, alles was zo romantisch en ik was aan het smelten voor hem! Hij deed me voortdurend lachen. Er bestond niets leuker dan mijn dagen doorbrengen met hem en dicht tegen hem aankruipen zoveel als ik kon….

We zijn ondertussen nog een jaartje verder. Ondertussen wonen samen, wat niet altijd even gemakkelijk is maar ik ben nog altijd even gek van hem als toen ik verliefd werd. Elk dag opnieuw zie ik hem naast me liggen als een engel die ik eerst nog een half uur wil knuffelen en zoenen vooraleer ik aan mijn dag begin. Nooit gedacht dat dit me zou overkomen maar

IK HOU van HEM!
Evelyne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *