Lekker neuken op de spannendste plekjes

By | 22 februari 2016

Lekker neuken: de spannendste plekjes

Steeds meer mensen willen het ooit eens op een spannende plek doen. Gewoon eens iets anders dan alleen maar thuis op bed, op de bank, onder de douche of een vluggertje in de keuken. Er zijn dan ook heel veel spannende plekjes te bedenken waar je sex zou kunnen hebben. Bovendien is de website Directlekkerneuken.nl een goede website voor het vinden van een lekkere neukdate.

Lekker neuken in een pashokje

Dit is misschien wel één van de meest spannende plekjes om eens lekker te gaan neuken. Je vrouw moet een jurk passen maar ze wil weten wat jij er eigenlijk van vindt. Dus ga je bij haar het pashokje in om even te kijken. En dan ga je lekker met elkaar aan de slag. Het is heel erg gehorig en er kan zomaar iemand in het pashokje naast je aan het passen zijn. En je weet hoe dun die houten platen vaak zijn. Des te spannender is het als de verkoopster komt vragen of alles wel lukt. Een winkel vol mensen terwijl jullie heerlijk met elkaar bezig zijn. Het is erg spannend en kan ook zeer verslavend werken, maar gelukkig zijn er ergere dingen waar je aan verslaafd kunt raken, nietwaar?

Lekker neuken in het bos

Dit doe je natuurlijk het liefst als het zomer is, of in ieder geval lekker weer. Ga samen eens fijn wandelen en duik dan ineens ergens van het pad af en neem je vriendin of vrouw lekker tegen een boom. Er zijn natuurlijk meerdere mensen aan het wandelen, dus de kans dat men je betrapt is altijd aanwezig. Maar dat is juist de spanning die je zocht, waardoor de sex een heel stuk lekkerder wordt.

Orale sex tijdens het autorijden

Op het internet komen er soms van die filmpjes voorbij. Mannen die zich tijdens het rijden gewoon laten pijpen. Je kunt een parkeerplaats opzoeken om het te doen, maar waarom zou je? Stel je voor dat je over de snelweg rijdt, terwijl je vriendin je heerlijk aan het pijpen is en de auto’s aan je voorbij rijden? Het is wel noodzakelijk dat je goed op blijft letten, dus als je denkt dat je de controle niet kunt houden, is het raadzaam om deze over te slaan. En let op, de vrachtwagenchauffeurs kunnen alles zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *