Creatief liefdesleven: seks op meerdere plekken

By | 15 maart 2016

Vroeger was het eigenlijk heel erg standaard om seks in de slaapkamer te hebben, of liever gezegd gewoon op het bed. Men deed het voorheen gewoon in het donker met de lichten uit en zo zag men elkaar niet eens naakt. Dat zijn lang vervlogen tijden. Vandaag de dag is het niet eens meer heel erg logisch om op bed te seks te te hebben.

Seks op meerdere plekken

Het hebben van seks op meerdere plekken is eigenlijk ook niet meer dan normaal in deze tijden. Het kijken van pornofilms wordt ook regelmatig gedaan, zodat je allebei een beetje in de stemming kunt komen en misschien zelfs inspiratie op kunt doen en dan is seks op de bank al gauw een logisch gevolg. Maar ook op de vloer in de huiskamer, vooral als men een kleed of een dik tapijt heeft wordt met regelmaat gedaan. De tijden veranderen nou eenmaal dus neuken op de eetkamertafel is iets wat ook gedaan wordt. Ook op andere plekken, zoals onder de douche en zelfs buiten de deur, zoals in de auto of op andere spannende plekken is het iets wat steeds vaker voor lijkt te komen. Dit heeft niet zozeer met de moderne tijden te maken, hoewel dat natuurlijk wel meespeelt, maar ook met de variatie die men in het seksleven aan wil brengen. Seks is niet langer iets wat je moet doen, maar vooral ook iets waar je erg veel plezier aan wilt beleven en daar hoort soms ook een bepaalde spanning bij en dat is dan ook de reden waarom steeds vaker mensen het buiten de deur gaan doen.

Als je het seksleven dat je tot nu toe hebt gehad een beetje meet creatief wilt maken,  dan is het aan te raden om het buiten de slaapkamer te brengen. We leven tenslotte in modernere tijden en op die manier kunnen we op ons gemak genieten van elkaar, zonder dat het een saaie bedoeling gaat worden. Maak je seksleven dus creatief door seks op meerdere plekken te hebben, zodat het niet langer saai en eenvoudig zal zijn door standaard dingen in de slaapkamer te gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *