Plekken waar je ooit een keertje sex moet hebben gehad

By | 28 april 2016

Op deze plekken moet je een keer sex gehad hebben!

Sex op standaard plekken is niet saai en kan naar gelang de fantasie zelfs erg spannend zijn. Toch zijn er ook enkele minder gangbare plekken waar je wel een keertje sex moet hebben gehad. Zodat je weet hoe het is, zodat je het van je lijstje kunt strepen. Zodat je optimaal kunt genieten. Dit zijn de plekjes die je niet mag missen. Hierbij de plekken waar je ooit een keertje sex moet hebben gehad

Het zwembad

Een heel spannend plekje is het zwembad. Het publieke zwembad dan wel te verstaan. De kans om betrapt te worden is erg hoog en dat maakt het juist zo opwindend. In een bubbelbad of in de wildwaterstroom. Wanneer je veel lef hebt kun je het ook gewoon in het normale bad doen en als je iets minder lef hebt, dan is het een idee om in een pashokje te beginnen.

Het bos

Iets meer privacy kun je vinden in het bos. Al is de kans nog steeds erg groot dat iemand langs het pad loopt waar jij net ligt te rollebollen. De geluiden maken het extra spannend. Was dat nou een vogel of komt er iemand deze kant op? Wanneer je echter tegen een boom gedrukt staat en helemaal een wordt met de natuur zul je snappen waarom je deze plek niet mag overslaan.

Het pashokje

Ben je een winkelfanaat of juist niet, je kunt het een heel stuk spannender maken door je partner mee het pashokje in te sleuren. Zogezegd om even te kijken of het gepaste item ook goed zit, maar vooral om even van elkaar te proeven en te genieten. Kijk wel uit je weet nooit hoe het bij de winkelier valt. Een groot warenhuis is dan ook je beste optie.

PS. Check deze geile website: BDSM sexcontacten

De piercing of tattooshop

Veel mensen zien piercings of tattoos als iets wat erg kinky is. Dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn, maar het heeft wel iets opwindends. Nu denk je misschien dat het erg vreemd is om daar sex te hebben en eerlijk gezegd is dat ook zo. Toch zul je verbaasd zijn over het aantal mensen dat het vraagt en toestemming krijgt. Weliswaar in een aparte ruimte, maar toch. Trek die stoute schoenen aan en vraag het gewoon. Nee hebt je, ja kun je krijgen.

Het strand

Ook het strand is een plek waar je ondeugende sex kunt hebben. Hier in Nederland is dat alleen ’s zomers leuk, maar op vakantie in een warm land kan je het hele jaar door spannende dingen ondernemen. In de avond, als het donker is, voelt natuurlijk veiliger, maar overdag maakt het juist interessant. Je kunt vast een stil hoekje vinden en anders is het ook nog een idee om onder een badlaken te liggen. Je hoeft hier niet eens voor naar een naaktstrand te gaan, maar het kan wel natuurlijk.

Tijdens een familiebezoek

Niets zo saai als het verplichte familiebezoek. Gesteven en gestreken op komen draven om aan de sociale verplichtingen te voldoen. Let’s spice it up a bit. Neem je partner mee de tuin in of verzin een andere smoes om je even uit de voeten te maken. Nu maar hopen dat je niet betrapt wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *